Evenementen

klik hier voor:

IPS Analyzer
IPS diensten

De voordelen

Directe feedback
Effectief
Eenvoudig
Optimaal resultaat

Historie van Interplay


Interplay Sports is in 1994 opgericht in Noorwegen, directe aanleiding hiervan was de wens van Ogil Olsen om een snel en gemakkelijk voetbalanalyse programma te maken.

De theorie hierachter was dat, spelers die kwalitatief minder waren, door het analyseren van hun eigen tekortkomingen en die van hun tegenstanders, beter te laten spelen. Daarnaast was het van belang dat het programma gebruikt kon worden binnen sportopleidingen.

Daarom werd er in samenwerking met de Universiteit van Noorwegen een eerste versie van IPS analyzer ontwikkeld. Door de snelle ontwikkeling in de wereld van computers en videoapparatuur, werden de mogelijkheden van het programma steeds uitgebreider en werd er besloten om naast de voetbalmodule nieuwe modules te ontwikkelen, zodat in diverse sporten gebruik gemaakt kon worden van deze manier van analyseren.

Omdat op de Scandinavische markt dergelijke programma's niet meer weg te denken zijn bij verenigingen en opleidingscentra, is besloten om nu ook de rest van Europa de kans te geven om met deze programma's te leren werken en te profiteren van de absolute meerwaarde van onze producten.